BADEM 10 yıllık sessizliğini Moğollar'a Saygı Albümü için Bozuyor!
Türkiye'nin en şahsına münhasır müzik gruplarından Badem, yaklaşık 10 yıllık sessizliğini Moğollar için bozuyor! Moğollar'a Saygı albümü için yeniden bir araya gelen grup "Gece Sesleri" isimli şarkıyı yeniden yorumladı.

Dinleyeni yaşadığımız çağın ve coğrafyanın derinlerine ve gerçeklerine götüren bir Moğollar şarkısı olan Gece Sesleri, Badem'in kendine has dokunuşlarıyla yeniden hayat buluyor ve grup bu şarkı ile hem Moğollar'a hem de dinleyenlerine içten bir selam gönderiyor.

Moğollar'a Saygı albümü için yapılan çağrıya yanıt veren müzisyenlerin Moğollar parçalarına yaptığı yorumlar, belirli aralıklarla dinleyiciyle paylaşılmaya devam edecek. Şu ana kadar Moğollar külliyatından 22 şarkının sahiplendirildiği proje sona erdiğinde, bu özel albüm plak formatında da yayımlanacak. Moğollar parçalarının birbirinden farklı müzikal yaklaşımlara sahip müzisyenler tarafından yorumlandığı projede, şarkıların kapak görselleri de illüstrasyon dünyasının yükselen isimleri tarafından tasarlanacak. Böylece, bu projeyle müzik tarihimize hem müzikal hem görsel olarak önemli bir not düşülmesi hedefleniyor. Gece Sesleri'nin kapak çalışması Melih Bertan imzasını taşıyor.