BAHÇEŞEHİR KOLEJİ, KARADAĞ DEPLASMANINDA
Spor Haberleri
22 Ekim 2024 17:31

Temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Eurocup'ta Karadağ deplasmanında parkeye çıkacak. Geçen hafta rekor farkla kazanan temsilcimiz, yarın saat 20.30'da Buducnost'a konuk olacak.

Bahçeşehir Koleji, Eurocup A Grubu'nda zirve yolunda önemli bir maça çıkacak. Temsilcimiz, 5'inci hafta mücadelesinde Buducnost ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

A Grubu'nda 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Bahçeşehir Koleji, averajla lider durumda bulunuyor. Temsilcimiz, tek yenilgisini 3'üncü haftada Gran Canaria deplasmanında aldı.

Dejan Radonjic'in takımı, geçen hafta Trento'yu 110-70 mağlup etti. 40 sayı farkla gelen bu galibiyet, Eurocup tarihinin en büyük farkı olarak kayıtlara geçti. Bahçeşehir Koleji, Süper Lig'de ise son 2 maçında Beşiktaş Fibabanka ve Galatasaray'a mağlup oldu.

Buducnost ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle averajla 6'ncı sırada yer alıyor. Karadağ temsilcisi, son maçında Trefl Sopot'u mağlup etti. Buducnost, Adriyatik Ligi'ne ise 4'te 4 yaparak iyi bir başlangıç yaptı.

Buducnost - Bahçeşehir Koleji maçı, saat 20.30'da başlayacak. Mücadelenin yayını, Tabii Spor 6'dan başlayacak. Yayın Türk Telekom - Valencia maçının ardından, TRTSPOR Yıldız'dan da devam edecek.